Sezon Turistik te Mbare 2016!

Turistët e parë kanë mbërritur në hotel VISAD, ata janë adhuruesit e detit, luleve, ajrit të pastër, cicërimave të zogjve; të rinj studentë, çifte të sapomartuar dhe familjar nga: Italia, Polonia,  Zvicra etj. 
JU MIRËPRESIM! Me mirësjelljen dhe profesionalizmin e stafit tonë.