SHUMË URIME & Ambient Festiv……. shumë vite pune, sfida dhe SUKSESE !
URIME DHE SUKSESE BREZ PAS BREZI VISAD * * * * !
Në këtë 10 vjetor; Falenderime stafit për profesionalizmin dhe korrektesën !
Mirënjohje të gjithë miqve dhe pushuesve të VISAD !